Podcasts

– Vi har pratet med selveste ANNE på Stortinget!

Stortingspresident Masud Gharahkhani viste sin støtte til Arnekampanjen ved å bytte sitt fornavn fra Masud til Anne på LinkedIn, og 8. mars i år lagde han med dette store overskrifter landet over. 

Vi har stilt Stortingspresidenten 7 spørsmål om likestilling, mangfold og fått høre om hans egen bakgrunn.

Stortingspresident Masud Gharahkhani er utdannet radiograf, men har en lang fartstid i politikken. Gharahkhani har blant annet vært leder for AUF Buskerud og ordførerkandidat for Drammen Ap og ble valgt som Stortingspresident i november 2021.

I Norge har mange profilerte ledere sluttet seg til Arnekampanjen, og vi har pratet med mennene til to av våre mest kjente kvinnelige ledere, Kristin Skogen Lund og Erna Solberg.

Kvinner vil drive Indias fremtid ettersom India nå offisielt har flere kvinner enn menn.

Christian Lund, ektemannen til Kristin Skogen Lund og  lagdommer i Borgarting Lagmannsrett. Parul Soni, grunnlegger av Association of Business Women in Commerce & Industry (ABWCI). Sindre Finnes, ektemannen til Erna Solberg og organisasjonsleder i Norsk Industri.

Hold deg oppdatert på ARNE Talks: Følg ARNE Talks på LinkedIn, så får du beskjed så fort det skjer noe nytt og nye podcasts legges ut.